Biologisk chok

Biologisk chok

By maj 26, 2016 Blog

Biologisk chok

som det kan ses i det "virkelige" liv .

Jeg tilså en hest, der over en længere periode havde stået med koliksmerter, nedsat appetit, generel utrivelighed og vægttab. Hesten havde over flere gange været indlagt på hestehospitalet uden der var kommet en diagnose og et resultat ud af dette.
Heste-ejeren ringede til mig: “Du er den sidste udvej for at rede hesten”. Jeg undersøgte hesten ud fra min holistiske tilgang incl. følelsesmæssig blokeringer. I dette tilfælde var det tydeligt med den følelsesmæssige påvirkning og vi fandt frem til en episode, der var sket lige før hesten begyndte at få problemer.

Et biologisk chok som sætter sig fysisk i mavetarm systemet omfatter oftest en overskridning af ens territorie/grænse, hvor man har været ude af stand til at handle på det. Chokket i dette tilfælde var en oplevelse som ejer og hest havde oplevet sammen og som havde sat sig fysisk i kroppen hos hesten. Ved at kontakte chokket og få det rystet af sig, opløses det.

Med specielle teknikker hjalp jeg hest og ejer til kropsligt at møde chokket, hvorefter hesten bogstaveligt talt rystede chokket af sig. Hesten var helt rask efter dette ene besøg og i løbet af en måned var den tilbage på normal vægt og ingen kolikproblemer. Jeg måtte dog tilse hesten igen efter 14 dage, da ejeren havde svært ved at forstå, at den var heklt frisk og ville lige sikre sig, at alt var vel.

Dejligt at kunne gøre en forskel!

5

Leave a Reply