Kinesisk urtemedicin

Traditionel kinesisk medicin (TCM) er blevet brugt i Kina i over 2000 år til at opretholde sundhed hos mennesker og dyr.

TCM inkluderer urter, akupunktur, kost og massage. Urteterapi og akupunktur bruges typisk sammen, da en kombination af begge er mere effektiv i forhold til brug hver for sig. Kineserne har brugt urter og urte-recepter i mere en 2000 år. Og der er de samme recepter, der bruges den dag idag. Klinikkens urte-recepter stammer fra anerkendte firmaer, og er testet for renhed og kvalitet.

TCM urte formler er ikke tilgængelig som håndkøbsmedicin;  de ordineres på samme måde som traditionel receptpligtigt medicin.

TCM urter er sikre og effektive og kan bruges over en længere periode og uden bivirkninger, når de er ordineret og brugt som hensigten.

urter-1
kinesisk

TCM urter fører kroppen tilbage til en tilstand af sundhed og balance.

TCM urter er især effektive i behandling af kroniske sygdomme og aldersrelaterede problematikker.
TCM urter er helt unik for den individuelle patient og bruges til at behandle roden af lidelsen og ikke kun symptomerne. De kan bruges alene eller kombineres med andre terapier for at få en større effekt. Kan sagtens bruges sammen med traditionel medicin, når det er nødvendigt.

Generelt må TCM urter gives over en længere periode i forhold til traditionelle lægemidler, men deres gode egenskaber ligger i  deres naturlige evne til gradvis at føre kroppen tilbage til en tilstand af sundhed og balance, uden bivirkninger.
Kliniske resultater af TCM urter kan ses inden for 3 dage til 14 dage afhængig af lidelsen, der behandles. Patienter med kroniske sygdomme og geriatriske patienter kan kræve livslang tilskud.

Periodisk eftersyn anbefales

Urter skal indgives regelmæssigt 2 – 3 gange dagligt for at få en terapeutisk virkning, akkurat som traditionel medicin.

Urte-medicinen fåes i forskellige udgaver som piller, tabletter, kapsler og pulver. Alt efter dyr og lidelse vælges medicin-formen.
Når dit dyr er sat på TCM urter anbefales  periodisk eftersyn til at vurdere dets tilstand. Om urterne har haft den ønskede virkning og om de stadig er passende. Det er ikke usædvanligt at der skal ændres urte-recept flere gange i en helbredelsesproces.

Vær opmærksom på ikke at stoppe brat med urterne, selvom symptomerne er ophørt; jeg anbefaler en gradvis nedtrapning for at se, hvad dyrets balance er “klar til”.

urte
urter-4

Kinesisk urtemedicin er effektiv og helbredende.

Mange nye virkningsfulde lægemidler er tilgængelig kun i “plante-form”.De har evnen til at gøre ting som almindelige lægemidler ikke kan; som at modvirke nyre-svigt, lindre hud og tarmbetændelse, forsinke udviklingen af led-degeneration samt afhjælpe leversygdomme. Andre tilbyder nyt håb mht at dræbe cancer-celler og stimulerer immunitet.