Konventionel medicin

Målet for den integrative veterinær medicin er, at oplyse dyreejere om alle de muligheder, der er tilgængelige for optimal dyrevelfærd.

Dette opnås ved at kombinere konventionel medicin MED  holistiske og alternative behandlingsformer for at opnå de bedst mulige resultater.
Konventionel medicin er kendetegnende ved brug af syntetiske lægemidler og kirurgi til at behandle sygdoms-problematikker. Den kan beskrives som  invasiv og behandlingen kan være forbundet med større eller mindre bivirkninger.  Det er den slags medicin de fleste dyreejere møder på hospitaler og klinikker.

kon1
kon2

Hvert behandlingssystem har sin stærke og svage side.

Konventionel medicin er især godt til akutte og traumatiske lidelser samt livstruende sygdomme. Her kan det udføre mirakler.
Når det gælder kroniske sygdomme og lidelser som fx allergier har det kun meget lidt at byde ind med. Disse lidelser kan til gengæld behandles effektiv med holistisk og alternativ medicin.

Målet er at søge efter at kurerer sygdommen eller lidelsen uden blot at undertrykke symptomerne.

Samarbejde

  • Jeg tilbyder et tæt samarbejder med din primære dyrlæge med mulighed for at tilbyde den største kvalitet angående dit dyrs helbred.
  • En mulighed for at få en “second opinion”
kon3