Nyheder

Følg med i nyheder fra facebook

Tusind tak for denne tilbagemelding fra Ulla og Zimba på 10 år. Også herfra af hjertet tak!

Hjertelig TAK!
Tak for endnu en fantastisk behandling og hjælp med Zimba. Der er ingen tvivl om, at han nyder at blive behandlet og elsker jo bare sin dyrlæge Gudrun. Hun får undervejs mange kys.

Gudrun som med sin helt særlige empati, rolighed og store viden mærker, ser og behandler ham, som ingen andre tidligere har formået. Ser hvilken hundetype han er og hvordan vi bedst kan behandle ham ud fra det, så han holdes frisk og glad og ikke bare fyldes med medicin.

Efter den dejlige behandling og justering var han noget træt og snuppede sig en god lur. Derefter var han igen frisk og glad i forhold til alder og udfordringer.
Enhver hund fortjener en dyrlæge som Gudrun, der tænker og handler anderledes på mange punkter og fokuserer på helheden. 
Kæmpe hjertelig TAK for at Gudrun findes. Jeg bliver SÅ glad inden i efter behandling og snak med Gudrun.

Kæmpe hundeknus
Zimba og Ulla
En hund går ikke på sine røntgenbilleder, den går på sine ben. 

Dette betyder, at graden af forandring på et røntgenbillede ikke er ligefrem proportional med graden af smerte og ubehag hos hunden. 
Citatet er sagt af en ældre klog dyrlæge under min dyrlægeuddannelse for mange år siden😊 
Jeg oplever dagligt i min konsultation, at det er en glemt sandhed. 

Derfor får jeg lyst til at skrive om den nyeste viden og forskning indenfor smertefysiologien og hvordan dette citat passer ind i nyeste viden.
 
Læs hele indlægget på min blog https://www.gudrunfrantsen.dk/en-hund-gaar-ikke-paa-sine-roentgenbilleder-men-paa-sine-ben/
DE 4 BEN PÅ STOLEN
Hvad er det gode liv -for vores hund?
Hvad skal være opfyldt for at få et langt og sundt liv, set fra et holistisk perspektiv?
De følgende 4 punkter er vigtige byggesten for at opretholde et sundt og langt liv hos din hund:
Mental og følelsesmæssig balance.
Foderets betydning.
Balance mellem den rette mængde ro og den rette mængde aktivitet og træning.
En god relation mellem ejer og hund.

Disse 4 punkter kan sammenlignes med benene på en stol. Når alle 4 ben er stærke, er stolen stabil. Selv hvis et enkelt ben er svag, vil stolen være ustabil. Dette er vigtigt, fordi der er en tendens til, at når vi fokuserer på sundhed ser vi kun på ”et ben” og ignorer de andre.
 
Du kan læse mere uddybende om emnet på min hjemmeside https://www.gudrunfrantsen.dk/blog/
Sådan passer du på din hund i kulden.

Bevar energien. 
Mange dyr i naturen går i vinterhi, når kulden sætter ind. Så det gode råd er at matche vinterens og kuldens karakteristika ved at bruge mindre energi. Dette kan gøres ved at reducere gåturens længde og nedsætte træningen i den kolde vintertid. 
Brug dækken og hold kroppen varm.
Det rigtige foder er også vigtig i den kolde tid. Få en opskrift på hjemmelavet foder, der kan være med til at varme din hund ved at læse mere på https://www.gudrunfrantsen.dk/blog/
COACHING FOR OG MED DIN HEST tilbydes.

Hvordan føles det at være din hest.?
Ved du, hvad der er vigtig for den.

Mental og spirituel coaching tilbydes ved store som små problemer; gennem forståelse af hestens elementtype og gennem øvelser fra jorden til bedre kommunikation og forståelse af kropssprog.

Kan foregå enkeltvis eller i små hold. TLF: 20972589

https://www.gudrunfrantsen.dk/5-element-teori/