Nyheder

Følg med i nyheder fra facebook

COACHING FOR OG MED DIN HEST tilbydes.

Hvordan føles det at være din hest.?
Ved du, hvad der er vigtig for den.

Mental og spirituel coaching tilbydes ved store som små problemer; gennem forståelse af hestens elementtype og gennem øvelser fra jorden til bedre kommunikation og forståelse af kropssprog.

Kan foregå enkeltvis eller i små hold. TLF: 20972589

https://www.gudrunfrantsen.dk/5-element-teori/
At møde og se din hund som den virkelig er, giver mulighed for at reducere stress samt forebygge fysiske og adfærdsmæssige problemstillinger.

Den Kinesiske medicins 5 element teori er en effektiv vejviser til at forstå din hund mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

 https://www.gudrunfrantsen.dk/5-element-teori/
MISTRIVSEL - HVAD ER DET?.
Det kan umiddelbart defineres som en tilstand, der ligger et sted mellem sundhed og sygdom.
Mistrivsel skabes som oftest af negativ stress og undersøgelser viser, at 80-90% af alle sygdomme kan føres tilbage til stress. 
Hvis du er opmærksom på dit dyrs trivsel, såvel fysisk som psykisk, er der meget at hente ved at afhjælpe tilstanden, endnu inden der er opstået sygdom. 
Den holistiske integrative medicin ser på hele dyret og er designet til at undersøge og behandle stress, mistrivsel og ubalancer hos dit dyr.
FOREBYGGELSE ER BEDRE END HELBREDELSE.
Axel, en huskat på snart 13 år har været udsat for en skade med et lille nervetryk og en kraftig blodansamling til følge. Han får akupunktur og elektrostimulation mod smerter og for at få stimuleret nerven. Han ligger lige så stille og tager godt imod behandlingen. (Han er ikke bedøvet) :)